Fehér Holló Természetvédelmi Egyesület

Célunk az ember és a természet harmóniájának újjáélesztése, a természethez kapcsolódó magyar hagyományaink továbbadása.

Mi újság?

A nagy sikerre való terkintettel- és a szülők unszolásának engedve - újra tartunk "Pákász-tábort" 2016. július 16. és július 23. között.

A hagyományoknak megfelelően ismét a Kis-Balaton ad otthont nekünk, ahol sokszínű programokon vehetnek részt a gyerekek (és vállalkozó szellemű szüleik vagy nagyszüleik). Várjuk a jelentkezőket a>Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06 30 277-64-64-es telefonszámon a táborvezetőnél. A részletek kidolgozása még folyamatban. Ha szűkebb a költségvetés, akkor is lesz tábor, de akkor vagy napközis (bejárós) vagy sátras lesz. Mindkettőnek vannak előnyei. Kérjük a jelentkezéseket  "motivációs" levél kíséretében adják le a gyerekek (ne a szülő írja). Kifejezetten érdeklődő és fegyelmezett csapatról álmodunk...

Nyári tábor
A nyári szünidőre több tábort is tervezünk. Várjuk felnőtt segítők és táborozók jelentkezését.

Elérhetőségeinket itt találja.


1%
Ha szeretné támogatni tevékenységünket, szívesen fogadjuk adója 1%-ának felajánlását!
Segítségét köszönjük!

A szükséges adatokat itt találja.


2009 évben a személyi jövedelemadó 1%-ból 123.209 Ft-tal részesedett egyesületünk. Ebből a tárgyévben működésre felhasznált összeg 36.865 Ft, cél szerinti tevékenységre felhasznált összeg 83.410 Ft, környezeti nevelési programok biztosítására tartalékolt összeg 2.934 Ft volt.

Az átutalt összeget egyesületünk postai költségekre, irodai szolgáltatásokra, gépjármű műszaki vizsgáztatására, autópályamatrica és menetlevél vásárlására fordította. Továbbá ebből a keretből fejlesztettük egyesületi könyvtárunkat, oktatást vettünk igénybe, tábori felszereléseket és szerszámokat vásároltunk és állategészségügyi szolgáltatást vettünk igénybe.

2008 évben a személyi jövedelemadó 1 %-ból egyesületünk 125.886 Ft-tal részesedett. Ebből a tárgyévben működésre felhasznált összeg 37.410 Ft, a célszerinti tevékenységre felhasznált összeg 88.476 Ft volt. Tartalékot nem képeztünk.

Az átutalt összeg felhasználását egyesületi könyvtárunk fejlesztésére fordítottuk, oktatás és hagyományőrzési célok érdekében, természetvédelmi előadásokhoz fotókidolgozásra, weboldal-szolgáltatás éves díjára, vírusvédelmi szoftver éves díjára, internetező egység törlesztő részletére, gépjárművek kötelező felelősségbiztosítására, DVD-adattároló lemezek és oktatócsomag vásárlására, biotikai adatgyűjtéshez hőmérő vásárlására, nyomtatvány- és banki költségek fedezésére valamint madárkalácshoz alapanyagok vásárlására fordítottuk.

Nagyon köszönjük azoknak, akik felajánlották személyi jövedelemadójuk 1 %-át egyesületünk részére.